Ontbijten

Begin de dag goed!

In onze prachtige ontbijtruimte kunt u samen met uw zakenpartners, familie of vrienden gezellig ontbijten. Elke morgen kunt u genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet. Op het buffet vindt u onder andere diverse soorten koffie en thee, vruchtensappen, melk, yoghurt, muesli, diverse broodjes (glutenvrij brood op aanvraag), croissants, boter, eieren (op verschillende wijzen bereid), gebakken spek, verse kaas- en vleessoorten, zoet beleg en vers fruit.
Verblijft u niet in ons hotel? Ook dan bent u van harte welkom om gebruik te maken van ons heerlijke ontbijtbuffet. Kosten hiervoor bedragen € 20,- per persoon.

Onze ontbijtruimte is doordeweeks geopend van 7.00 tot 9.45 uur en in het weekend en op feestdagen van 8.00 tot 9.45 uur.
Awesome Image

Wat hebben we u nog te bieden?

Tijdens uw verblijf in ons hotel bent u van alle gemakken voorzien. Zo beschikt u in het gehele hotel over gratis wifi. Zowel de luxe hotelkamers als de vergaderzalen beschikken over ruime faciliteiten.
  • Kleine gezellige bar
  • Blijf overnachten
  • Vergaderzalen
Awesome Image

Kleine gezellige bar

Bij binnenkomst komt u direct in onze gezellige bar, de ideale plek om tijdens uw verblijf te ontspannen of een drankje te drinken met collega’s. Strijk neer op de comfortabele bank of kies voor een hoge tafel en bestel een heerlijk drankje bij de uitgebreide bar.

Awesome Image

Blijf overnachten

Hotel Falko beschikt over diverse soorten kamers. Of u nu alleen reist, behoefte heeft aan wat extra luxe of gebruik maakt van een rolstoel, bij Hotel Falko is het allemaal mogelijk.

Awesome Image

Vergaderzalen

Onze vergaderzalen zijn voorzien van degelijk meubilair en zeer comfortabele stoelen. Ook vindt u er een flip-over. In vergaderzaal Picasso is ook een projectiescherm en een beamer aanwezig waar u zonder extra kosten gebruik van kunt maken. Daarnaast is het mogelijk om tijdens uw meeting een koffiebreak met iets lekkers, broodjes of een uitgebreide lunch te laten verzorgen.